Ketua Unit Keselamatan KRPB berjumpa dengan koordinator JPKK dan pengawal keselamatan yang dibuang kerja

JPKK Perak – meminta KKM pecat Syarikat United Security Services Sdn. Bhd. yang telah terlalu angkuh dan mangsakan Pekerja Security di HRPB.

KKM mengarahkan Unit Keselamatan Hospital untuk menyiasat & dapatkan bukti aduan tersebut.

Maka, Ketua Unit Keselamatan HRPB, Ipoh bersama penolongnya, telah berjumpa dengan Kordinator JPKK Perak dan 4 pengawal keselamatan yang dibuang kerja di Pejabat PSM Perak pada 13-01-2023.

One thought on “Ketua Unit Keselamatan KRPB berjumpa dengan koordinator JPKK dan pengawal keselamatan yang dibuang kerja

  1. Nothing happen.. still the same issue.. now uk pula yang menjadi2.. security lambat 1minit ke post dari rocall pagi dia anta report tak ada dekat post… Tmpt rocall ke post tu memang dekat.. kami semua terbang kot ke post masing2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related

Sambutan May Day akan datang

Sejarah membuktikan kebangkitan kaum pekerja yang mengubah nasib kaum tertindas di dunia. Ayuh sertai Sambutan Mei 1- Hari Pekerja Sedunia. 1 bulan lagi. Jumpa anda semua pada pd 1 Mei 2023 (Isnin) di Kuala Lumpur.

Pengambilan pelatih industri

Kami, Jaringan Pekerja Kontrak Kerajaan (JPKK), ingin mencari seorang pelatih industri/intern bagi membantu perjalanan kolektif kami.Sebarang permohonan boleh dibuat & dihantar melalui e-mail kami seperti yang tertera dalam poster di bawah.

× Ada aduan? Hubungi SiAP!