Selamat Hari Natal untuk Semua Kaum Pekerja

JPKK ingin mengucapkan salam hari Natal / Krismas kepada semua kaum pekerja yang meraikan perayaan ini. Semoga musim perayaan ini dipenuhi kegembiraan buat rakan seperjuangan JPKK walau dimana jua anda berada.

Diharapkan perayaan ini juga tidak membuatkan kita lupa akan nasib frontliner tercicir di hospital & sekolah, dan gunakan kesempatan ini untuk berbual dengan ahli keluarga & rakan-rakan mengenai nasib pekerja-pekerja ini dibawah sistem kontrak, selain mengajak mereka menandatangi petisyen sokongan online kempen LINK DI BIO

Jika ada ahli keluarga & rakan yang mengalami masalah di tempat kerja, sila hubungi Sistem Aduan Pekerja (SiAP) di 011-10767989 untuk mendapatkan khidmat nasihat dari JPKK.

One thought on “Selamat Hari Natal untuk Semua Kaum Pekerja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related

Sambutan May Day akan datang

Sejarah membuktikan kebangkitan kaum pekerja yang mengubah nasib kaum tertindas di dunia. Ayuh sertai Sambutan Mei 1- Hari Pekerja Sedunia. 1 bulan lagi. Jumpa anda semua pada pd 1 Mei 2023 (Isnin) di Kuala Lumpur.

Pengambilan pelatih industri

Kami, Jaringan Pekerja Kontrak Kerajaan (JPKK), ingin mencari seorang pelatih industri/intern bagi membantu perjalanan kolektif kami.Sebarang permohonan boleh dibuat & dihantar melalui e-mail kami seperti yang tertera dalam poster di bawah.

× Ada aduan? Hubungi SiAP!