Mesyuarat Peringkat Negeri Selangor oleh Kordinator JPKK Selangor

Hari ini JPKK telah mengadakan mesyuarat peringkat negeri Selangor di Balai Raya Taman Kooperasi Cuepacs, Kajang. Mesyuarat dikendalikan oleh kordinator JPKK Selangor, saudara Letchumanan, dan sahabat-sahabaf seperjuangan nya yang lain.

Sejumlah 16 orang pekerja telah hadir bagi mengadu masalah dan isu yang dihadapi mereka sebagai pekerja kontrak di sektor kerajaan. Kelompok pekerja-pekerja yang hadir berasal dari Klang, Usj, dan Kajang.

4 orang pekerja telah dipilih sebagai wakil pekerja dalam mesyuarat bersama Kementerian Pendidikan yang dicadang pada bulan November nanti. Mereka adalah Bawani, Goh Sie Foong, Dayalan, dan Norma.

JPKK bercadang untuk mengadakan satu lagi mesyuarat peringkat negeri Selangor bagi memastikan suara pekerja di seluruh pelusuk Selangor dapat didengari.

Mesyuarat dikendalikan oleh kordinator JPKK Selangor, saudara Letchumanan, dan sahabat-sahabat seperjuangan nya yang lain iaitu saudari Selvi dan saudara Selvarajah. Letchumanan oleh dihubungi di talian hotline 012-3597966. Staf JPKK HQ (Danial) yang berpusat di Petaling Jaya juga boleh terus dihubungi di talian 011-10907989

Related

Lawatan JPKK di DUN Sungai Tua

Lawatan JPKK di DUN Sungai TuaPSM Sungai Tua bersama Jaringan Pekerja Kontrak Kerajaan (JPKK) telah mengadakan lawatan ke 5 sekolah kerajaan di sekitar DUN Sungai Tua.Sekolah-sekolah tersebut adalah SJK (T) Batu Caves, SJK (C) Kheow Bin, SK Taman Selayang 2, SMK Taman Selayang dan SMK Seri Selayang.Hasil lawatan ini kami dapat merekrut 7 pekerja kontrak […]

× Ada aduan? Hubungi SiAP!