Flashmob untuk memperingati Hari Pembasmian Kemiskinan Antarabangsa

https://fb.watch/gn1HF4XC5K/

Gabungan Marhaen mengajak anda ke flashmob untuk memperingati Hari Pembasmian Kemiskinan Antarabangsa pada 17 Oktober 2022, 1pm di Masjid Jamek.

Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengemukakan tuntutan penting pilihan raya daripada pelbagai masyarakat dan pekerja kepada parti politik dan calon untuk pilihan raya umum ke-15 akan datang.

Tolong hubungi Sivaranjani di 0102402159 atau Kartiges di 0138049701 untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih atas sokongan anda!

Related

Peringatan tentang JPKK!

Ianya penting untuk anda memahami matlamat kami. Sertai kami untuk menghapuskan sistem kontrak. Daftar diri anda di: https://forms.gle/hLta5pBgpxPn77ZCA https://www.facebook.com/reel/1773921923051746

Diskusi Meja Bulat: Dilema Gaji Progresif?

Sekilas tentang diskusi meja bulat yang bertema 𝐃𝐢𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐆𝐚𝐣𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐞𝐬𝐢𝐟 yang dianjurkan oleh 𝐉𝐏𝐊𝐊 bersama dengan Asia Europe Institute (𝐀𝐈𝐄), Universiti Malaya pada 𝟑𝟏 𝐉𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 dan telah dihadiri oleh pelbagai pihak iaitu wakil Kementerian Ekonomi, International Labour Organization (ILO), Uni Malaysia Labor Centre (Uni-MLC), Labor Law Reform Coalition (LLRC), Malaysia Employer Federation (MEF) dan pakar-pakar […]

× Ada aduan? Hubungi SiAP!